Home Over ons Albums Activiteiten Leden Login

Succesvolle Expositie

Fotoclub Nuland kan terugkijken kijken op een geslaag expositieweekend. In het weekend van 27 en 28 februari toonden de leden hun beste vrijwerk, hun inzending voor de jaaropdracht "beweging" en de foto's van de Nulandse verenigingen.

John van den Elzen is zondagmiddag door de vakjury uitgeroepen tot winnaar van de jaaropdracht van Fotoclub Nuland. De opdracht stond dit jaar in het teken van ‘beweging’. Van den Elzen maakte en foto van ‘de octopus’ op de kermis in Eindhoven.

Riet Zwanenberg werd tweede met de Nulandse voetballern en Piet van den Bosch behaalde de derde plaats met een foto van militairen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. De jury, bestaande uit Mike van Lierop en Ton van Vroonhoven van fotoclub Zevenaar, beoordeelde de foto’s onder meer op beeld en creativiteit.

1e prijs vakjury jaaropdracht John van den Elzen

Het publiek kon ook stemmen op de foto's. Voor de jaaropdracht Beweging bestond de top 3 uit:

1. Ton Vrijsen

2. John van den Elzen

3. Leo van den Berg

1e prijs publieksjury jaaropdracht Ton Vrijsen

Voor het vrije werk bestond

1. Ton Vrijsen

2. Rinus van der Heijdern