Home Over ons Albums Activiteiten Leden Login

Expositie 2016

Op 27 en 28 februari houdt Fotoclub Nuland haar jaarlijkse expositie.

Naast vrijwerk van de leden, zullen de leden hun inzending tonen van de jaaropdracht "Beweging". Voor de jaaropdracht is een samenwerking aangegaan met Kunstkring Nuland. Fotografen werden in de gelegenheid gesteld om hun foto binnen het thema Beweging uit te voeren samen met een kunstenaar (Kunstschilders, beeldhouwers, etc.). We zijn benieuwd hoe de foto en het kunstwerk elkaar kunnen versterken.

Dit jaar hebben de leden ook foto's gemaakt over het Nulandse verenigingsleven. Ook die zullen in het weekend van 27 en 28 februari worden getoond.

De expositie is in gemeenschapshuis De Meent op zaterdag 27 februari van 13.30 uur tot 18.00 en op zondag 28 februari van 11.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.