Home Over ons Albums Activiteiten Leden Login

Geschiedenis van Fotoclub Nuland

Fotoclub Nuland is opgericht op 13 oktober 2008 door enkele enthousiaste amateur- fotografen. Vanaf het moment van oprichting is FCN een zeer florerende vereniging in Nuland. De fotoclub is gehuisvest in gemeenschapshuis De Meent, daar vinden de clubavonden en de jaarlijkse expositie plaats. De reguliere clubavonden vinden plaats op dinsdagavond (2e en 4e dinsdagavond van de maand). Goed fotograferen heeft alles te maken met kijken, heel goed kijken. En, het meest boeiende is eigenlijk dat elke fotograaf dat op zijn eigen wijze doet. De een is bijvoorbeeld gespitst op bijzondere details, de ander ziet een bijzondere sfeer en weer een ander hecht sterk aan een mooie compositie. Zo zijn er heel veel verschillende zaken die je door goed te kijken op de foto vast kunt leggen.

Het doel van FCN

Fotoclub Nuland wil een platform zijn waar amateur-fotografen elkaar in een vriendelijke en gezellige setting kunnen ontmoeten en hun hobby met elkaar kunnen verbreden en verdiepen. Dit gebeurt o.a. door het tonen van foto’s aan elkaar. Door het bespreken van deze foto’s kunnen ervaringen en kennis worden gedeeld. De fotoclub biedt tevens gelegenheid tot het laten zien van foto’s aan mensen buiten de fotoclub. Hiertoe heeft de fotoclub een eigen website en houdt zij jaarlijks een expositie.

Het bestuur van FCN is als volgt samengesteld:

Neem via onderstaand formulier contact met ons op.